Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten visa ur längtan o lusta



Kom
lek med mig
på sommaräng
i vindarna
mot gryningen
Kom
locka mig

med vackra ord

ur hjärtats poesi

Kom
lek med mig
i nakenhet
i sorglöshet
mot evighet
kom

fresta mig

med kyss o smek

ur kärlekens magi

Kom

bjud mig nu

en härlig dans

förutan sans

en ljuv romans

den stund som är

mot dagen bär

så sällsam o så fri

 

Bs-05




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-05-13 08:08



Bookmark and Share


    Mejja
Härligt sjungande och dansande tar denna oss med. Kan nästan höra en melodi spelas.
2006-05-14

  Paulina LH VIP
Gillar verkligen uppmaningen "Kom lek med mig" och förklaringarna som följer. :))
.
2006-05-13

  Ingrid Nilsson
Särskilt tredje strofen är stor poesi,den skimrar!
2006-05-13

  rebecca d VIP
lekande porlande flytande poesi
2006-05-13

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Lekfull, härlig dikt! Jag vill lockas med nästan i denna lek. Bra/fredrik
2006-05-13

  kath
Så härliga bilder som flyter fram ur min dator när jag läser din vackra dikt!!

Underbar.......................................
2006-05-13

  anneluca
Skön livsglädje i dessa rader! Härligt att vakna upp till :-) Tack!
2006-05-13

  DanSan
.

Smekande lekande

och så underbara rader BodilSan!!!

Gillar speciellt . . .

"
Kom
lek med mig
på sommaräng
i vindarna
mot gryningen
Kom
fånga mig
kom sjung för mig
en
kärleksmelodi"


Stor poesi!!!



.
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg