Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pressande fakta...

Kopiera text gjorde Ling
dessa fick ju ett sådant uppsving
då fick han ny nyck
han tog till sedeltryck...
Hamnar själv under pressen: Sing-Sing!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-01 11:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Androm till varnagel!
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt