Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur sänker man ribban

Hur sänker man ribban
Vad behövs

Själen trött på att leverera
Energin dräneras
att söka ett felfritt inre

Kraven skaver i huvudet
Leva upp till allas förväntningar

Har inte gått upp idag
Samvetet poängterar

Själen tvingade ner mig
Ångest att inte stå stark
Om en bara för en dag

Hur sänker man ribban




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-01 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP