Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright ( C )


Störst av allt


Den största kärleken av alla
visas genom goda handlingar
i möten mellan människor -
i en värld utan fördomar
kränkningar o hat….

EN SANNING SOM ALDRIG
KAN FÖRNEKAS!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 502 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-01 18:05



Bookmark and Share


  aol
Så sant den som kan leva hjälpa andra mår bäst.
2016-11-14

  Lars Hedlin
Bra och sant! :)
2016-10-06

  soligajag_1 VIP
Tänk så rätt du har !!
Tyvärr så finns det för mycket hat och ilska bland människor, dem förstår inte sitt eget bästa!
Så fint foto till texten!
2016-10-02

    ej medlem längre
Visst är det så! Om alla ville inse det bara!
Fin bild till fin text!
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson