Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kommer levande ur det här

Med öppet fönster spelade jag Arvo Pärt
så det ekade ut på gården. 
Som ett slags välkomnande

för allt det som känns tungt
för allt det som komma skall.

och jag funderade på
hur jag skulle överleva denna gången.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-01 18:32



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket bra!
2016-10-02

    Jim Friberg VIP
Du kom tillbaka med bravur
2016-10-01

    jaybird
Med Arvo Pärt i fonden vill det gärna bli bra. Skrivandet.
2016-10-01

    ej medlem längre
Det är inga konstigheter!
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter