Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstavsdikt


O

En odramatisk kram
en ouvertyr i blickar
Oj, jag kan bli förälskad
kanske inte helt oväntat
Overkligt och ologiskt
dras jag ombord
Mitt omdöme försöker härska
Jag ger en orkidé
att avstå gör ont
Vill vara omsluten




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-05-13 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt