Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas

In.
Ut.
In.
Ut.

Inget avancerat kan tyckas
för dem 
som inte lever med tio kilo sorg
hängandes i bröstet.





Fri vers av Niclasdotter
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-02 11:09



Bookmark and Share


  Robin V
Berörande!
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter