Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tron att inte duga

Den inlärda tron
Att inte duga
För den man är

Prestation
Bekräftelse
Värderad
En inbillad sanning
24 7 analysera
Överträffa förväntningar

Denna källan
Som kräver näring
Ligger gömd i mörkret
Sänder sina krav
Till belöningscellerna
Utför utan att ifrågasätta

Min ensamhet är kvävd
Måste finnas
Där jag duger
För den jag är




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-02 11:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Alla har behov att att duga för den man är!
Så även jag.
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP