Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen sol

Ja men solen lyser och hösten är ovanligt mild.
Ändå lämnar det mig inte,
som att jag känner smärtimpulser,
är det ekon från de maktlösa,
de som håller om sina barn
och sedan finner de döda i rasmassorna?!
Där det fälls riktade bomber,
inte höstlov som sakta singlar ner mot marken.




Fri vers av Feminaz
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-02 13:35



Bookmark and Share


  Syrran77
Stark text och full av empati.
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz