Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under ett dygn kan man gå från svag till stark


Natt och Dag

det är som att
lägga sig i gräset
och titta på
nattens stjärngardin
och inse hur liten
man kan vara
och bli en del av
periferin

men på morgonen
när man vaknat
och välkomnat
ännu en dag
existerar ingen
klagan och
orkar ett litet tag








Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-02 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP