Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du din sanna kärlek vill finna, låt inte rävarna sjunga

kära barn
lyssna noga
när månen är blå
och stjärnor står i rad
då, är det den mest kraftfulla tidpunkten
att bli förälskad
(i en vacker själ)

men se upp,
ifall rävar sjunger i natten
och fisken går på land
då, kan det vara farligt
att följa just den vägen
till kärleken

och kom ihåg,
följ ditt hjärta
varje gång
och glöm inte bort
att skåda av himmlen
och lyssna till  jorden
(Moder Jord ljuger aldrig)
om du vill finna din sanna kärlek
inom en snar framtid

-
om du tror på
sånt här
gammalt dravel
vill säga
hehehe
...




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-03 20:41



Bookmark and Share


  danne //
schysst sväng på det hela
:)
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP