Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en virvlande vinande dans

 

 

Gulnade blad
Väcks till liv
I vindens vinande dans

Dansen går i virvlar
Upp och ner
Fram och tillbaka

Runt runt
I en virvlande vinande dans
Väcks gulnande blad
Till liv

Om än för en kort stund
Dom lever upp igen
I en virvlande vinande dans 

 




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-03 22:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Rytm form och strofer som harmoniserar i fin synkronisitet med årstiden... En cykel är till ända! Vackert!
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle