Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek inte med mig

Lek inte med mig
sa jag till dig
sedan lekte jag med dig




Fri vers av Regndanserskan
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-05-13 13:06



Bookmark and Share


  osams
det blir aldrig som man tänkt sig...
underbar dikt
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan