Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sevärdigheter

Ögonblick av allt
Ögonguld trots oljebrand
Ögonvrår till trots




Bunden vers (Haiku) av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-05 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)