Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omgjord och annorlunda författning


Tyvärr så...

Jag var hållbarhetsproducent
Jag var sommarlovsdoktorand
Jag var vår förste obducent
Jag var ensamast på en strand
Jag var svds recensent
Jag var din tröjas minsta rand
Jag var vår bortglömda accent
Jag var likt havets oljebrand
Jag var fem dollar och tre cent
Jag var en i garn vävd fartrand
Jag var inte ett marknadsbarn




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-05 12:14



Bookmark and Share


  Robin V
Starkt!
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)