Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psykologers labila fantasier om vad som sker



Det finns ingenting bra i samtiden, inte ett korn av hopp när idealisterna missförstår skeendet. Jag bör gå i terapi omgående, ligga på divanen och få hjälp med att finna vägen till paradiset.

Problemet är att jag alltid varit skeptisk till psykologers labila fantasier om vad som sker i andras hjärnor. Det är ett jävla översitteri att spela Gud i ångestladdade skrik.

Dessutom låg jag i ungdomen med en socionom. Människans orgasm kostade mig nästan förståndet. Jag hade ingen aning om att vissa gråter och gömmer sig under sängen när de blivit avslöjade.

__________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-05 16:00



Bookmark and Share


    Bellissima
Själv har jag inget emot psykologer, iaf inte de om kan sina saker.
Läser med ett leende! :)
2016-10-11

  Annie b'larsson VIP
Jag läste nånstans: se upp om du söker psykologhjälp, även bland dessa finns psykopater.
2016-10-07

  Annie b'larsson VIP
Det finns läkare som är bra och det finns de som är riktigt urusla. som troligen sysslar med det för att det ger status och en fantastisk inkomst.
2016-10-06

    frun
Du menar väl debila?
2016-10-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Om detta skrå skriver du kritiskt och bra. Har aldrig trott på detta rotande i själen. Det sköter jag bäst själv.
2016-10-05

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Låg du me en socionom !? Känner en som låg me en kvinnlig psykiatriker som hon efter ligget sinnessjukförklarade,själv låg ja me grundskolelärarinna å hon va bra på det.
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP