Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriker som F A N

Ekot av mitt skrik ekar genom byn
Det skär i alla öron som hör
Isande gällande toner väller ur min hals
Som det kom ur en mörk avgrund
Det är ljudet av all smärta jag burit, genom hela livet
Nu ska skiten ut, skriker tills den vidriga tonen dött ut
Du vet ett skrik så skärande, att förtvivlan fyller dem som hör
Jag skriker, jag skriker halsen av mig!
Jag skäms inte!
Jag har burit allt i 32 år, jag bär det inte en dag till.
Skriker som F A N
Håll för dina öron om du inte vill höra!
Stäng dina ögon om du inte vill se!
Ta emot mig när jag faller av utmattning om du vill finnas bredvid
Jag skriker till lungorna krampar, till benen inte vill stå
tills jag faller ihop, tar du emot?




Fri vers (Fri form) av Misserla
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-05 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla