Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadens spegelbild

 

En blänkande skärva 

av det förflutna 

dröjer sig 

vemodigt

kvar

 

§

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-10-05 23:59



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ja saknade kan sälla utplånas. Den biter sig kvar och flyter upp när vi minst anar. Ibland ont, ibland glädje.
2016-10-10

    ej medlem längre
Alltid finns det väl kvar lite. Minnen av det ljusa så älskade, glädjen de gav.
De sätter sina spår för livet och konstigt vore annat, för vad vore väl kärlek och minnen annars.

Tack min vän för att jag får läsa dig och minnas..
2016-10-08

    Birgersdotter VIP
Känner känslan.
2016-10-06

  Lars Hedlin
Starkt och berörande!
2016-10-06

  DominiQueen
Vackert fångat älskade vän.
Tack, tack, tack för allt.

Varm tyst kram från fina Du.
2016-10-06

    carinamnm
Alldeles så är det! Så bra du fångar den känslan med dina fina och enkla rader.
2016-10-06

  Fem hjärtan VIP
En fin dikt med mycket känsla, väl fångat i få ord!
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP