Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslågan

Skörast är hjärtat när maktlösheten springer
Ifrån förståndet och fumliga tankar ställer sig i
Förvirringens kö.
Kärleken var det enda viktiga att förstå...
Vetandets smärta river långa revor i tryggheten.
När man sopar ihop sitt mod efter kraschen letar man
Efter en mjuk filt att vira om resterna.
Tillåt tystnaden att balsamera de veka.
Låt vänligheten lysa upp den mörka tanken och syna
Demonerna tills de flyr.
Höj din röst slutligen i protest mot aggressiva
Lösningar på maktlösheten .
Endast genom hjärtat kan sympatin stråla
över de glömda , gömda , stukade , olyckliga,
Oönskade och förtvivlade.
Jag bär er genom dumhetens träsk
tills solen åter syns
Jag behöver bara orka... inte förstå




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-06 17:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text som skapar tankar och känslor!


2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge