Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel med vacker långt ljust hår...

Du ligger här och sover bredvid.
Jag ligger vaken och smeker din rygg.
Vi har nyss och älskat och det var underbart.
Ändå gick jag itu.

I dina drömmar finns en annan.
I din sömn finns hon.
Du pratar om en ängel,
en ängel som finns.

Hon är inte jag.
Vacker,
lång,
ljust hår.
Havsblåa ögon.

Du ropar hennes namn.
Du vet inte om att jag vet.
Du vet inte om att jag sett.

Undrar vem du tänker på,
när du smeker min nakna hud?
Undrar vem du tänker på,
när du är inne i mig?
Undrar vem du ser när du blundar?

Jag släcker ljuset och somnar.
Somnar med tårar i mina ögon.
Du kommer aldrig att få veta.
Att jag vet.
Det är inte mig du älskar,
du drömmer om en annan,
en ängel
vacker,
ljus,
långt hår.

© Brown
Copyright 2002




Fri vers av Lene
Läst 428 gånger
Publicerad 2004-09-22 22:03



Bookmark and Share


  Manal
Det gjorde ont i hjärtat att läsa detta,dina ord berörde !
2004-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet