Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanna utkast

En katt bland hermelinerna
Syns alltid

Lika barn leka bäst

Du kan aldrig fly från ditt ursprung

En kavaj förändrar inget

Vi päron, sa svinskiten
När han låg i rännsten å flöt.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-10-08 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP