Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidskastnings pajseri



Det var Bohus kompani
i halta Lottas krog som inte
kunde svära och köpa sig fri.
Tillsammans med Kajsa Varg
Hon som tog vad hon Havde
Och utanför Brännö brygga
Stormade gamla Nordsjön
Mot Värdshuset där han bott
vid en landsväg hela sitt liv
Och sett människor komma och gå
När tiden sprättande hoppade till
Likt hönan Agda, på ovan sagda
en Söndags Oktober eftermiddag
1 månad.Innan Nord-Amerikanska Presidentvalet
Och resterna av resten kommer att
bli en komposterbar historia även det,
bara man ger det sin tid att mogna.
I medmänsklighetens
Melodiberättelse Bok
Pust!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-13 00:01



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Frigörande text-lång bortom bråte som präntas här och där!

Att den sedan vid närmare granskning bjuder än mer insikter--det mina damer och herrar-kallar jag en riktigt viktig text!
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP