Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt rätta jag

Säg vem förvandlas du till när du står här naken framför mig
och jag kysst bort det sista av din förtrollning
finns HAN kvar
mannen jag trodde jag visste du var
varje detalj hos dig fick mig att avguda dig
gjorde dig unik i mina ögon
men vem förvandlas du till
när du står här naken i morgonljuset
har jag förmågan att älska dig kvar
när sanningen avslöjar ditt rätta jag?




Fri vers av Regndanserskan
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-05-13 16:30



Bookmark and Share


  irenecbcn
Ja kärleken gör en blind säger de och en dag släpper förtrollningen och trollen kommer ut...lol
2006-05-15

  Agnes
...mmm, njutfull läsning!
"...och jag kysst bort det sista av din förtrollning" är så väl formulerat att det klär av hela texten. Skulle vilja läsa en fortsättning och allra helst hans svar.
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan