Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sirius Black


Svarta hundar - en drömraga

 

Hundra hundar var det inte

kanske tio, minnet slinter 

en med öppen mun i sidan 

jag som hörde besten kvida

stoppade min hand i gapet

först på lek, blev allvar av det

drog mig ur och måste mata

djuren husse tycktes rata

med potatis och en korv

från en deltagares bord

fönsterputsningen var inställd 

jag var hyggligt tillfredsställd

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 866 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-09 11:52



Bookmark and Share


    prima donna
Låter som en ganska snäll dröm ändå. På rim blir det ju nästan litet som en saga. Rytmiskt sjungande
2016-10-13

  Magdalena Eriksson VIP
mod att möta svarta hundar, stora munnar
hu å sedan slapp du putsen av fönster.
2016-10-11

  objekt3
Lejonet och jag kindpussades och
uttalade de bevingade orden
jag älskar dig
- behemoth

2016-10-09

  i af apa
du tycks hantera
hundarna rätt bra
även om minnet av antalet
slinter...
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X