Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kravlöst vill jag älska



kravlöst
vill jag älska
bara så
kan du
älskas

det du
hungrar efter
vill jag ge

det är så
jag mättas
det är så
jag älskas
av någon
som lagt ner
alla anspråk

blivit bröd

så vill jag bli
bröd för dig




Fri vers av rebecca d
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-05-13 17:30



Bookmark and Share


  Almagrundet
Djup. Kärlek. Mystik. Mästerligt!
2006-05-15

    Regina E
Vackert om kärleken på detta vis - förmedlar hur underbart det är när man känner just så. Effektfullt med "bröd"-liknelsen - gör dikten mer spännande och poetisk.
2006-05-15

  Propella
Vackert. Dina ord är en styrka i sig själv.
2006-05-15

    Mejja
Vackrare än vackrast.
I ord fångar du DET , så förtrollande.
2006-05-14

  Per Rydberg
Vackra ord om kärleken, som alltid när du skriver!! Du beskriver den sörsta - den enda sanna - kärleken, så förstår jag det. I den allomfattande eviga kärleken är vi alla tilltalade! Tack för den här. Den blev så fin för mig just nu!
2006-05-13

  Ingrid Nilsson
Det du berör här är för mig moderskärleken; föräldrakärleken.
2006-05-13

  Bodil Sandberg VIP
Härliga rader...jag smälter som smör i solsken..
2006-05-13

  Nic
Det är verkligen ÄKTA kärlek du beskriver.
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d