Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill jag ha svaren

Är jag bara stark i spegeln
Finns godheten bara i min ensamhet

Syns inte min kärlek
Till er
Till livet

Låt mig
Flyga en dag ovan molnen
Och blicka på mina handlingar, som tredje part

Är nätterna för långa
För korta
Sover jag tryggt mot din värme

Är min vilja starkare än förnuftet
Blir min vilja till välvilja för stor

Måste alla älska mig
Behöver jag det

Om jag fick svaren
Vill jag ha dom




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-09 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP