Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Legosoldater

Översvämning
Ett inre dränage
Som inte mäktar
Driva ut hindren

Ett tåg som ilar
Dags att hoppa fallskärm
Bakgrundsbrus
En felvänd romans

Allt för att förhärliga 
Inget för att bryta ner
Herren vare dig nådig
Snikenhet är inte framgång

Ränksmedjan är varm
Kugghjulen snurrar
För allt flyter upp till ytan
Som inte har sjunkit in

Här finns inga onda aningar
Bara hjärtan av guld
Som slits matta av
Övergivenhetens blästring




Fri vers av Arvast
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-09 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast