Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mogen lycka!

I ensamhet och lugnet jag sitter
Är ej på dagens skeende bitter
Sent om kvällarna har jag bakat
Därefter in den nya dagen vakat

Har minnen i mina sinnen framtonat
Känner och vet hur vår kärlek mognat
Trots åren skapat mången skavank
Bakom och under är ej själen krank

Ser ej rynkor och gråa hår
Enbart känner hur den andre mår
Vet att den andra kan tycka
Om mig med all älsklig lycka

När våra tankar möts
Är du allt för mig!




Fri vers av Harri Cajander
Läst 166 gånger
Publicerad 2016-10-10 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harri Cajander
Harri Cajander