Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klappande ord!

En liten dunk i ryggen
och: Ett gott ord
lyckan är gjord!
För hjärtat fick
en oväntad kick
jag tror aldrig
att det sen har varit
i ett så gott skick!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2016-10-10 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt