Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en uppdatering på 3 små ord som jag skrivit tidigare ..... Fast denna kan vara lite annorlunda då den dessutom är på engelska ..


Three Simple Words

 

Three simple words 

makes you happy 

Three simple words 

makes your heart singing 

Three simple words 

makes your face turn red

Three simple words

makes your body tingling

Three simple words 

makes you speechless

Three simple words 

makes you act funny 

Three simple words 

can change your world 

Three simple words 

I LOVE YOU 




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-11 21:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart fin kärleksdikt.
2016-10-12

    ej medlem längre
brukar hoppa över engelska texter men denna gång gjorde jag ett undantag...ty den gick att förstå, och den är en hyllning till kvinnan, kärleken och livet - fina fisken höll jag på att säga men det sa jag väl inte, jag säger istället fina versen! Tackar.
2016-10-11

  Vågparet
Fint o kärleksfullt
2016-10-11

  Solstrale VIP
Så gulligt! :) <3
2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle