Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att sakna ord


Orden

Orden infinner sig inte.
De skapande orden,
berättelsen om livet.
Slitet känns det,
striden pågår.
Fortfarande.

Nynnar sångerna,
inte från förr.
Framtiden är nu;
mer som en melodi
från en nästan bortglömd film.
Dag för dag skapar framtiden
en melodi utan ord.




Fri vers av 1001
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-12 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden fattas dig inte! Du ger dem innehåll.
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

1001
1001