Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Det stora mörkret
Har många namn
Det famnar mig
Långsamt
Lämnar
Tyngden ett avtryck
Där i det veka livet
Längtan
Långsamt
Avskalat från ord
Väntar mörkret
Som en trogen vän.
Av mörker är vi komma
Till mörker ska vi återvända
Med ett stycke ljus som
Övervinner allt.




Fri vers av 1001
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-05 11:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-09-05
  > Nästa text
< Föregående

1001
1001