Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarna

Erövrad
Övermannad
Ligger skogen där i
Travar tunga som sorgen
Över fåglar som inte
Längre finns kvar.

Maten tar slut när
System av liv
Kraschar in i framtiden.

När De oberörbara
Som tror att deras flöden
Av mat, vatten, el
För alltid är deras
Privilegium
Darrar i sin verklighets
Fundament
Är vi beredda att ge
Fågeln rätt att
Sjunga skogen tillbaka
Bygga landet igen.





Fri vers av 1001
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-05 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001