Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Jag vill vara hos dig
Jag vill ha dig hos mig
Ingen
Hör min röst uttala
Önskan
Den finns inte mer
Häpen med ett sår
Istället för det bröst
Där orden skulle vila.
Avskalad
En vidd av vit frihet
Breder ut sig
Äntligen
Fri




Fri vers av 1001
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-16 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001