Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att relationer inte är över även om de tar slut


Åren har gått

Vem tänker på mig idag?
Älskare från förr
Befolkar mina drömmar
Var finns vi för varandra?
Dörren har slagit igen
Åren har gått
Handen vissnad bortom smek
Oförändrad
Finns känslan
Till slut finns bara kärleken kvar
Som en fondtapet
I stängda rum
Visar sig skuggor
Blå och gyllene
Viskningar i tanken
Bortom all kontakt
I drömmarnas land
Finns alla kvar
Det är fint.




Fri vers av 1001
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-17 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001