Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övermod

Poeter har inga ord
De nynnar in i skimmer
Skadskjutna
Eller
Höljda i ohörda
Dunkande hjärtan.
Poeter går tysta genom
Brusande städer
Lyfter blicken mot
En måne i nedan
Hör en andning
In och ut.
Poeter gråter inte
De mumlar en sång
En besvärjelse in i tiden
En tid som sveper undan
De verkliga ord som kan hela
En värld utan poesi
Rämnar i sitt ofattbara
Övermod.




Fri vers av 1001
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-03 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001