Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig skulle vi bli som dom

Våra hjärtan kommer banka snabbare än alla andras det var det vi sa
Vi skulle aldrig bli som dom
Våra drömmar skulle vara större än deras
Vi skulle slå oss fria och vid linjen skulle vi fortsätta springa
Kom du ihåg kvällen vi kasta kastanjer på alla bilar som körde förbi?
Jag gör
Och vi skrek att vi aldrig skulle bli som dom
Vi hade stora planer och aldrig skulle vi ge upp
Vi skulle fortsätta och aldrig tystas ner
På en stulen cykel trampade vi upp för backarna för att sedan svischa ner medan vi blunda
Aldrig någonsin gav vi sken om rädsla
Och i träden brukade du klättra upp och hålla tal för oss
Jag glömmer det aldrig
Vår barndom har lett oss till stigen vi idag går på
Och aldrig skulle jag kunnat gjort den resan själv
Tacksamheten och vetskapen om att du finns bakom mig
Och var dag påminner mig att aldrig bli som dom




Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-13 13:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi skulle heller aldrig bli som några andra. Ändå blev allt (ännu) en uniform till slut.

2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper