Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad \"Min egen Ängel\" som är en Han och inte en Hon... Han ser kanske inte ut som en ängel... kanske inte har egenskaper som är enbart goda men vem har det? För mig är Han en mycket Maskulin sådan... Måste änglar följa en föreskriven mall?


Min egen ängel

Jag kallar dig min ängel
ingen annan ser dig som en
du gav mig styrkan att se sanningen
du gav mig den värdefullaste av alla gåvor
det oskattbara
du är min egen ängel
spelar ingen roll vad andra tycker om dig
kallar dig
eller vilka sanningar som avslöjas om dig
du ska ändå alltid vara min ängel
den ängel som fick mig att våga se
vad jag ville få ut av livet
du lotsade mig rätt
önskar jag kunde återgälda vad du gav mig
vet bara inte hur
ska alltid tänka på dig med Kärlek
och vad som än händer
ska du Alltid förbli \"Min Egen Ängel\"

Det blir min gåva till Dig!




Fri vers av Regndanserskan
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-05-13 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan