Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en deklaration från hjärtat.

jag ska vika dig
ett tusen ett
papperstranor
och skicka dem
till dig
en för varje dag
du är borta
i väg från mig
bara för att
få dig att förstå
hur mycket du betyder
för just mig

-

inuti varje
trana
skall jag skriva
hur mitt hjärta
sjunger kärlek
bara för dig

Bara för dig.




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-14 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP