Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kommer tillbaka...


Samhörighet



Vargar blickar mot den
blåaktiga horisonten

Vittnar om stillhet
Bara andetag visar liv

Ögon av yttersta vaksamhet
iakttar varje rörelse och ljud

Linsen speglar sig
när du kommer

Där du blir en av flocken


Musik: Enya- Craying Wolf





Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-10-14 09:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oerhört vackert, i bild, sång och inte minst i väl valda ord om samhörighet.
2017-02-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
talande väl
2016-10-27

  Karina"Kia"
Vackert vakande över alla som tillhör flocken..ansluter sig och är en av flockens medlemmar..

Trygghet och tillit!

Dikten är som en akt ur en film..vackert skådespel,tyst,vakande och med en viss spänning...


2016-10-19

  Nils-Robert
En så klar metafor om livet , vänner, familjen, gruppen. gänget....
2016-10-16

  Fem hjärtan VIP
Mäktig och mycket vacker dikt !
2016-10-14

  Chawa VIP
Talande foto. Flocken är mycket betydelsefull. Det är där tryggheten, tilliten och acceptansen finns. Befriande läsning!
2016-10-14

    Birgersdotter VIP
Fint i ord och ton!
2016-10-14

  Solstrale VIP
Mötets innersta väsen - naturen möter människan och människan djuren - vackert skildrat med klockren musik till!
2016-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Den förlorade sonen som kommer tillbaka och blir väl mottagen.
2016-10-14

    ej medlem längre
Berörande vacker text.
2016-10-14

  Anya VIP
Tycker om det djuriska i texten. Blir en av flocken....som en varulv...tänker jag.
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP