Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när sångerna sjunkit

när sångerna sjunkit
mot det du kallar Hades
finner sig din tid i uppfattningen
som i ett foto taget av barnen
en mörk luciamorgon
på gården där förskolan låg

vätskorna fann sin väg genom landskapet
de homogena förbannat
där lidelsen är den sakrala kraft
få obemärkta erkänner
som dags ordning
när senhösten faller

det finns bilder som tydligt och envist
viker dina nätter åt det
som ändå tillhör dig
du ser hur kvällen lägger sig
med svartvita foton
vid dina glömda fötter




Fri vers av andrasidan
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-14 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan