Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanlänka

 

Tror på framtid, rara människa

Du kan ju tänka, rara människa

Kan handla med, rara människa

Utföra det goda, rara människa

Med hänsyn för andra, rara människa

Hjärtat slår för liv, låta leva, rara människa

Storverk inträffar genom dig, rara människa

Som sprider sådant som kärlek, rara människa

Påverkar i riktningar mot freden, rara människa

Många bäckar små, görs till stor å, rara människa

Till sammans, sammanlänka, hand i hand, rara människa

Utveckling vill vi, rara människor

Förändring når vi, rara människor

Konstruktivitet är din strävan, rara människa

 

 




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 465 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-14 16:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Sammanlänka - det är du mästare i!
2016-11-24

    ej medlem längre
Fantastisk text! :)
2016-10-28

    tramp
Ja det är så bra min önskan är att många tar till sig dina rader !
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)