Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extas

Inne luktar det rök
Rummet som ett levande odjur
Pulserande, upp och ner

Mina ådror sprängfyllda
Av nikotin, alkohol & åtrå

Hon rör sig i rummet
Röd som mitt blod
Hon söker efter mer
Målmedvetet dansande med abstinensen

Jag vill ha mer, av henne
Jag behöver inget annat rus
Knarket kan vänta
Jag trodde hon kände

Det var nånstans där det vände
Det blev mörkt
Likt mitt blod

Jag tog den svarta bilen hem
Snubblade gatan fram
Nästa helg
Allt igen




Fri vers (Fri form) av synestesi
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-16 16:33



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Gillar den, även om innehållet inte kanske var
det trevligaste. Bra flyt. :)
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

synestesi