Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon gång kanske vi får

Saken är den
Att allt är annorlunda nu
Så fort allt har gått
Tiden var härlig, tiden vart kort
Tillvaron sprang förbi, som ett litet jihu

Jag har förändrats
Jag är inte samma nåt mer
Det skär i min själ
Bör vi ta farväl?
Och aldrig ses nåt mer

Jag tror att det du såg
Var det du ville ha
Men det du ser är inte samma
För jag är inte längre samma
Jag vet inte om jag är det du där inne vill ha

Ibland känns du världar ifrån
Kanske är det inte världar, bara år
Men kanske är det nog för att hålla oss isär
Min älskade, du sitter gråtande där
Vill ju vara med dig - någon gång kanske vi får




Bunden vers (Rim) av synestesi
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-12 16:33



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Gillar den personliga stilen
på denna dikt !
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

synestesi