Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven feb 2014.


Helgade hallars höst

Heligt hus höjer sig
Till himlarna och över haven
Haver ihåliga hymner
Allt jag hör är hylande av harm
Ekande här över himlavalvet

Fallen från horst
Hamlad, huggen
Likt en halt hind
En oönskad, högfärdig hjon

Helgade hallars höst
Ni hamnade i håligheten
Ni blev hin

Höll jag er
Hade jag släppt




Bunden vers av synestesi
Läst 209 gånger
Publicerad 2016-10-16 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

synestesi