Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

(litet, nästan osynligt men)

 

Sprakar i ljusgrönt, rosa,

bubblar i gult, hoppar, hoppas,

fröjdas

 

(kanske inbillning, icke-existerande)

 

pickar, pockar, slingrar; många

gröna trådar; livets vävar kramar,

klänger, klättrar, doftar

 

(solrosor på fälten)

 

hänger i klasar, fruktdroppar,

i tårars pärlor; i nattens

väna midnattsdimma

 

(växer höga, klängrosorna)

 

på rygg i höåkern, bland

humlesurret, sommarkänslan,

under augustihimlens blå

 

 

 




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-16 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim