Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuvole Bianche

Avhandlingsnot för sprungen tid.
För ord och meningar som aldrig blev uttalade.
För minnen som aldrig försvinner.
För tid som aldrig kommer igen.

Ett avstamp från det gångna in i det nya.
I mitt egna universum vänder jag om.

Det enda som består är minnen.
Skapade likt Ludovicos Nuvole Bianche.
Melodiskt trevande.
I en sorgfylld färd.

Jag går nu.


Men lämnar dörren på glänt.





Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-17 19:29



Bookmark and Share


    glitterflicka
åh älskar. Ett av mina favoritstycken bland de jag spelat.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP