Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser allt bakifrån

Jag ser allt bakifrån, från baksätet

Den lilagula himlen utanför vindrutan

Ångest eller lycka

Två sidor av samma mynt beroende på hur man ser på det

De sjunger och skrattar i framsätet

i sin värld

De ser lyckan, eller vad vet jag ...

Jag trodde att jag var en gul fjäril

men jag kan lika gärna vara en svart




Fri vers av Amanda N
Läst 265 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-18 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda N
Amanda N