Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här borde jag verkligen, verkligen inte publicera. det är farligt att slänga ut sin själ på gatan.. och jag vet ju ... vet ju redan att du tycker väldigt, väldigt mycket om mig. Men ibland måste man få ur sig orden som förökar sig som kaninungar i hjä


Kärlek? (- Läs inte detta)

Vänskap sa vi

men dimensionen vi rör oss i är djupröd som ångestblod och kärlek

Vi talar om att dela varandras mörker och ljus

Vi talar om allt det där man inte talar med någon annan om

Kärlek?

Vi är naiva och unga

Vi rör oss över himlen som fjärilar

Vi kämpar i en storm

Men vem är vi?

Vi ska förändra världen, slåss du och jag mot ondskan

Jag längtar och det gör du med

Men var ska min längtan och din längtan hitta hem?

Är det hos någon annan eller är det i dig och i mig?

Kärlek sa vi, eller var det vänskap?

Poesin flätar in oss i en konstnärlig verklighet där vem som helst kan bli något stort

Det virtuella gör dig magisk

Jag vill stanna i det här för evigt, stanna där vi är nu

Jag vill ta din hand och springa mot soluppgången en ungdomlig vårdag

Jag vet inte vad jag vill, stanna, gå vidare ...

Jag är rädd

Rädd för att va den som älskar mest







Fri vers av Amanda N
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-25 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda N
Amanda N