Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det så...

Tror här och nu, förut eller snart.
Är för dig och mig, eller dem och oss.
Lika men olika i nyanser, ur olika tidsramar.
Det ska man, värna om och förstå och respektera.
Du och jag, alla vi tillsammans.
Skapar allt utifrån, olika ramar men olika färgskalor.
Det är just det som gör livet förundrade, i alla dess skalor av lycka till olycka.
Jag dig vill hylla för dina verk, de får mig att känna mig levande och en del av allt stort som smått.



Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-19 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden